Om oss

Modern maskinpark och kunnig personal

Vår kunskap genomsyrar alltifrån offerter och orderhantering till produktion och färdig leverans. June Emballage snabbproducerar wellådor i små- och medelstora upplagor – Snabbt och pålitligt.

June Emballage startades 1988. Då, precis som nu, var behovet av snabba leveranser i små- och medelstora serier, stort. June Emballage blev därmed en välkommen samarbetspartner. 1993 flyttade June Emballage till egna lokaler på Torsviks Industriområde söder om Jönköping, där vi idag har vår tillverkning.

Idag är June Emballage ett mycket modernt och välkänt företag på marknaden, med en modern maskinpark och dessutom med en av Europas bästa konveteringsmaskiner för små och medelstora serier.

 

Initiativkraft genom hela kedjan

Hos June Emballage präglas arbetsdagen av den trivsamma, familjära stämningen. Kontaktvägarna är enkla och snabba. Samtidigt som vår snabba produktion ställer höga krav på förmågan att ta egna initiativ och agera flexibelt.

Det gäller för alla – oavsett om det handlar om offertgivning eller produktion. Krav som utvecklar, motiverar och inspirerar. Inte minst i kontakten med våra kunder.

Vision & mission

Vi strävar efter en kontinuerlig utveckling av vår maskinpark. För att alltid ha det senaste när det gäller effektiva, flexibla maskiner med korta ställtider. June Emballage förfogar över ett flertal moderna rillmaskiner, slits, stansmaskiner och hopfogningsmaskiner för snabb, flexibel och pålitlig produktion.

June Emballage ska vara en pålitlig partner – i dag och i framtiden. Vi strävar därför ständigt för att leva upp till vår vision: Vi ska vara marknadsledande inom vår nisch.

Produktanpassade transportförpackningar i wellpapp, utan formatbegränsningar och med leveranstid inom 16 timmar - så sammanfattas vår affärsidé. June Emballage är en pålitlig partner - i dag och i framtiden.

Mikael Sandberg, VD, Försäljning