Slitslådor

  • Sammanfogas med klammer eller armerad tejp
  • Levereras plana
  • Kan fås med mötande, överlappande eller självlåsande flikar.

Passar de flesta produkter, och genom att anpassa wellpappens tjocklek och kvalitet kan denna typ av låda klara höga vikter.

Vi har inga lagervaror utan allt emballage tillverkas efter kundorder, unikt för varje produkt. Utifrån ett antal standardkonstruktioner kan vi anpassa emballaget helt efter produktens specifika mått.

Nedan följer ett axplock av de emballage modeller vi kan tillverka. Numret under låda är en modellbeteckning som underlättar vid kontakten med oss.

Modellbeteckning: 0200

Modellbeteckning0200

Modellbeteckning: 0201

Modellbeteckning: 0201

modellbeteckning: 0202

Modellbeteckning: 0202

Modellbeteckning: 0203

Modellbeteckning0203

Modellbeteckning: 0216

Modellbeteckning: 0216

Modellbeteckning: 0320

Modellbeteckning: 0320

Rätt well för rätt uppgift

Vi har tillverkat förpackningar åt alla branscher inom den svenska industrin sedan 1988. Vår erfarenhet och kompetens  hittar en well som är lagom, oavsett om det är lätta, tunga eller ömtåliga produkter den ska hålla för.

Starkt och flexibelt

Wellpapp är starkt, tåligt, flexibelt och ekonomiskt. Vi jobbar med allt från den tunnaste till den tjockaste wellen. Vi säger inte att wellpapp passar till allt. Bara att den förmodligen klarar mycket mer än du tror. Testa oss!

Miljövänligt alternativ

Wellpappens råvaror består av av barr och björkskog och  använd wellpapp går i retur till pappersbruken. Återvinnshantering i Sverige är cirka 98 procent. Ni bidrar till en hållbar utveckling genom att välja wellpapp som förpackningsmaterial.